fbpx
10.7 C
Reșița
luni, 04 martie 24

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

S.C. OVALORCONSTRUCT S.R.L., titular al proiectului ”Realizare a două bazine piscicole prin exploatare nisipuri și pietrișuri în perimetrul temporar de exploatare NERA TERASĂ, comuna Bozovici, Județul Caras-Severin„, anuntă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Realizare a două bazine piscicole prin exploatare nisipuri și pietrișuri în perimetrul temporar de exploatare NERA TERASĂ, comuna Bozovici, Județul Caras-Severin„, propus a fi amplasat pe terenurile cu CF 307778, CF 31398 și CF 31390 Bozovici, județul Caraș-Severin.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Caraș-Severin,Reșița, Str. Petru Maior, Nr.73, în zilele de luni-joi, între orele 8-16 si vineri, între orele 8-14 și la sediul S.C. OVALORCONSTRUCT S.R.L. Bănia, nr.256, județul Caraș-Severin, în zilele de luni-joi, între orele 8-16 si vineri, între orele 8-14.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protectia Mediului Caraș-Severin din Reșița, str. Petru Maior, nr.73

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei