fbpx
7.7 C
Reșița
duminică, 21 aprilie 24

Informare Primăria Ramna

Această informare este efectuată de COMUNA RAMNA, localitatea Ramna, nr.26, județul Caraș-Severin, telefon 0255528001, ce intenţionează să solicite de la ADMINISTRAŢIA BAZINALĂ DE APĂ BANAT aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor de „CANALIZARE MENAJERĂ ÎN LOCALITATEA RAMNA, COMUNA RAMNA, JUDEȚUL CARAȘ-SEVERIN”, amplasate în comuna Ramna, județul Caraș-Severin.

Această investiţie este nouă.

Ca rezultat al acestei investiţii se vor produce următoarele: – rețea canalizare menajeră în localitatea Ramna – stație de epurare 1500 LE.

Ca rezultat al investiției vor rezulta ape uzate menajere. Acestea vor fi epurate în stația de epurare propusă în localitatea Ramna, având ca emisar râul Bârzava.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996 cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului la adresa de mai sus sau telefonic la dna Ciurea Magdalena, telefon 0255528001, după data de 05.12.2022.

Primar, Ciurea Magdalena Valeria

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei