fbpx
34.7 C
Reșița
vineri, 12 iulie 24

Apel către reșițeni: funicularul văzut dintr-o altă perspectivă!

Fundația Comunitară Banatul Montan și-a propus să contribuie la dublul eveniment Street Delivery și Urban Eye Festival ce se va desfășura la finalul acestei luni la Reșița, cu un proiect unic: o expoziție de fotografii cu funicularul care străbate centrul municipiului. Deosebit la acest proiect, este faptul că pozele nu vor fi realizate de fotografi profesioniști, ci de reșițeni care locuiesc în preajma obiectivului și care îl pot admira zilnic dintr-o cu totul altă perspectivă decât restul cetățenilor.

„Locuiești lângă funicularul din Reșița? Ai balconul sau geamul orientat către acest simbol al orașului? Acum ai ocazia să-ți împărtășești viziunea și poveștile cu toată comunitatea!

Participă la un proiect unic de 4 zile în care vei primi un aparat foto pentru a surprinde perspectivele tale personale asupra funicularului. Nu e nevoie de cunoștințe specializate – aparatul este la fel de simplu de folosit ca o cameră de telefon!

Fotografiile tale vor fi expuse în cadrul festivalului Street Delivery & Urban Eye Film Festival la Reșița, 26-28 iulie, în centrul Reșiței”, transmit cei de la Fundația Comunitară Banatul Montan.

Cei interesați să afle mai multe detalii sau să se înscrie la proiect pot suna la numărul de telefon 0720 78 55 63.

Citește si:  Dublu eveniment, în premieră la Reșița! Sub „umbrela” funicularului!

Karina TINCUL

3 COMENTARII

  1. Lăsați pozele! Publicați expertizele ISCIR și IGSIC, ca să știm dacă funicularul este apt tehnic pentru transformare sa în obiectiv turistic si/sau distracție..

    • Corupția este prea mare deci ISCIR-ul va fi luat drept o glumă proastă, profit să iasă că viața omului nu primează pentru capitalism, doar gunoaie și bani, muuuulți bani!Pe pariu?Eu unul nu am încredere în trompeții ăștia urlători, plătiți de politic prietenii știu cine și de ce….

  2. IGSIC este de multa vreme brelocul tăițelului, ar fi culmea sa dea vreun raport negativ. Adică ei închid ochii la toată porcăria asta de lucrare a cărei calitate e execrabilă ( despre tramvai zic) plus alte lucrări făcute în Reșița care tot așa, sunt de o calitate sinonimă cu voma. Podul de la cultural s-a băgat și s-a scos de pe lista de monumente după cum a dictat bișnițarul. Deci nici nu are rost să cereți hârtii, că le fac băieții cât ai zice paste. Pardon, pește. As sugera sa se facă poze și la cimitirul ( putinele pietre funerare care mai există) de la capătul funicularului de pe dealul crucii, că în curând bagă buldozerul și aia e, morții cu morții, viii cu viii. Și spalatii pe creier cu bișnițarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei