1.7 C
Reșița
duminică, 27 noiembrie 22

Aproape 1,3 milioane de euro pentru Reșița

Proiectele administrației reșițene, depuse pe toate programele cu finanțare internă și externă, încep să dea roade; și asta nu de acum, ci de ceva vreme. Edilul Ioan Popa, școlit la primăria prietenului și colegului de partid Ilie Bolojan, a înțeles că fața unui oraș se schimbă în bine cu cât mai multe proiecte finanțate… de alții.

Zilele trecute au fost aprobate spre finanțare alte două proiecte pentru municipiul de pe Bârzava, în valoare totală de peste 6,7 milioane de lei. „Capitala județului Caras-Severin, Reșița a primit bani pentru două investiții importante“, anunță secretarul de stat, Daniel Surdu, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. 

Această sumă reprezintă prefinanțări pentru 2 obiective de investiții realizate în Reșița prin Programului Operațional Regional. Este vorba în concret de proiectul de realizare a centrului multifuncțional pentru care a fost virată suma de 5.861.135,91 de lei, iar pentru reabilitarea Școlii Gimnaziale nr. 8 s-au virat 878.832,24 de lei.

spot_img

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

  1. Edilul Ioan Popa, școlit la primăria prietenului și colegului de partid Ilie Bolojan …

    „… Ei, statul român e atât de imbecil astăzi, încât trage de volan tare stânga și intră în parapetul din stânga, dup-aia în parapetul din dreapta, și numai așa merge”.

    **Link-urile nu sunt permise!**

    Concluzie:

    **Link-urile nu sunt permise!**

  2. Respect Ilie Bolojan ! Multi primari au de invatat de la d-voastra ! Este bine ca primarul Resitei v-a ascultat sfaturile ! Deci respect pentru primarii care fac ceva pentru comunitatile lor ! Sunt multi gica-contra care critica orice progrès ! Dar gura lor nu poate fi oprita decat de bietul …pamant ,mai ales intr-o democratie !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei