fbpx
23.7 C
Reșița
duminică, 28 mai 23

Asfalt de 3 milioane de euro pe străzile din Măureni și Șoșdea!

Locuitorii din Măureni se vor număra, în curând, printre cărășenii norocoși care vor avea toate străzile din interiorul localității asfaltate. 16 milioane de lei vor ajunge în comună pentru turnarea de asfalt proaspăt, atât în Măureni, cât și în satul aparținător Șoșdea. Proiectul este implementat prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, contractul de finanțare fiind semnat zilele trecute.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, am semnat unul dintre cele mai importante proiecte din ultima perioadă! Proiect finanțat de Ministerul Dezvoltării prin Programul Anghel Saligny, proiect de asfaltare a străzilor rămase fără asfalt, în Măureni și în Șoșdea. Acest proiect este în valoare de 16.000.000 de lei (3.000.000 de euro) și ne garantează că în viitorul apropiat, în nici una din localitățile noastre nu vor mai exista zone fără asfalt”, anunță primarul Brian Filimon.

Tot prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny va fi implementat și proiectul de creșterea capacității gospodăriei de apă în comuna Măureni, a cărui valoare ridică la puțin peste 1.700.000 de lei.

spot_img

Mă aștept ca Măureniul și Șoșdea să devină un șantier în perioada următoare. Viitorul sună frumos pentru comunitatea noastră. Cu încredere în Dumnezeu și speranță, sigur se vor vedea roadele muncii noastre, la fel ca până acum”, preciza recent edilul de la Măureni.

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei