fbpx
-0.3 C
Reșița
miercuri, 01 februarie 23

Bazin de înot nou în Caransebeș

Consilierii locali ai municipiului Caransebeș sunt chemați astăzi, de la ora 14, în ședință ordinară de lucru. Pare un fapt banal, aceștia reunindu-se cel puțin odată pe lună în astfel de ședințe, pentru a vota viitorul municipiului de la poalele Muntelui Mic.

Atâta doar că în ședința de astăzi sunt câteva priecte de hotărâre care popt schimba în bine viitorul celui de al doile oraș ca mărime din Caraș-Severin. Este vorba în primul rând de un „Proiect de hotarare privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Naţională de Investiţii “C.N.I.” S.A., pe baza de protocol, a amplasamentului teren intravilan, categoria de folosință curți construcții, situat în municipiul Caransebeș și aflat în proprietatea municipiului Caransebeș, domeniul public, în suprafață de 7506 mp „Construire bazin de inot”.

Recent, edilul Felix Borcean amintea faptul că zeci de copii practică înotul în diferite zone ale municipiului, dar o fac pe banii lor, cu instructori plătiți de părinți:

spot_img

Bazinul va fi amplasat în incinta actualului ștrand și construcția acestuia face parte dintr-un proiect mai mare privind încălzirea apei din ștrand cu panouri solare. Avem promisiuni că vor fi alocați bani guvernamentali și pentru acest proiect, astfel încât ștrandul din Caransebeș să poată fi funcțional și în perioada rece a anului“.

„Sunt peste 100 de copii care sunt înscriși la cursuri de înot, pe banii lor, ai părinților, într-o bază sportivă privată. În momentul în care se va deschide acest bazin, cu cheltuieli mini8me pentru că încălzirea se va face din energie verde, Clubul Sportiv care are și secție de înot va aduce cu siguranță doi antrenori și vor putea practica acest sport gratis“ a mai spus primarul Felix Borcean.

Pe ordinea de zi mai sunt cuprinse o serie de proiecte de hotarare privind aprobarea documentației tehnico-economică, faza “SF/DALI”, pentru investiții precum: amenajarea pistelor pentru biciclete, modernizarea și optimizarea rețelei de transport în comun și a infrastructurii conexe sau renovare energetică Colegiul Național Traian Doda, Corp B -Școala Generală nr. 8 din Municipiul Caransebeș, respectiv Școala Generală nr. 2.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. ✍️🇹🇷🇷🇴Mă gândii (la perfect simplu ), să-ți dau și eu câteva idei lu ‘..,, mata”.. tov primar, profesor Felix.. Ștrand, bălaceală și invers.. Da un birt, așa mai retras. . unde sa puni la cale sorta Municipiului Caransebeș, împreună cu… unii Pnl-iștii , când faci??!…✍️ Nu de alta dar este cam.. peste mână până în PIPIRIG vis a vis de magazinul chinezesc…. Aiiii.. cum când ??!.. Stai oleacă să-ți încălzesc memoria.✍️. În seara când a explodat prețul la benzina și motorină, pe Calea Severinului era haos și confuzie în rândul șoferilor, blocaj total.. NE ÎNTREBAM… unde sunt autoritățile locale.??! .. Care autorități, ptr că Borcean PSD, era cu Rujan PNL, la formarea coaliției de guvernare la bere..✍️ Concluzia….Lasa-i dracu de proști de muritori de rând, vouă să vă fie bine, va înjurații în fața noastră, iar în separeuri va leagă prin cordon ombilical interesul personal financiar, al vostru și al rudelor voastre..✍️ Sincer în orice comunitate, este bine ca populația SĂ NU MAI VOTEZE accidente administrative😡😡😪

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei