fbpx
18.7 C
Reșița
luni, 17 iunie 24

Căminul din Macoviște va fi reabilitat

Nevoia mare de finanțare, alocările insuficiente, creșterile de prețuri din ultima perioadă, toate acestea au dat și dau în continuare bătăi de cap primarilor din comunele mici, fără activitate economică intensă și fără un buget care să le permită programe investiționale de amploare.

În această situație se află și comuna Ciuchici care așteaptă ca proiectele depuse pe diferite surse de finanțare să primească girul autorităților centrale și mai ales finanțarea pentru a putea fi transpuse de pe hârtie, în teren.

O veste bună a venit zilele trecute și asta pentru că a început reabilitarea, modernizarea, și dotarea căminului cultural din satul Macoviște. Proiectul este derulat prin Compania Națională de Investiții, iar durata lucrărilor este de 12 luni.

„Este un proiect a cărui valoare este de 1.850.000 lei. Desigur este o bucurie pentru noi că am obținut finanțarea și am semnat ordinul de începere a lucrărilor. Sperăm ca CNI să se încadreze în termen și să realizeze o lucrare durabilă și frumoasă, așa cum își doresc locuitorii satului Macoviște“, a declarat pentru Reper24 primarul comunei Ciuchici, Ion Orbulescu.

Dan AGACHE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei