fbpx
14.1 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

Cărășean amendat după ce s-a dus să facă o plângere la sediul Poliției!

Un bărbat de 30 de ani din Caransebeș s-a ales cu două amenzi contravenționale pentru că nu a respectat măsura carantinei la domiciliu.

Întors din străinătate, acesta a decis se pare că nu are de ce să stea în casă și s-a băgat singur „în gura lupului”, mergând la Poliție pentru a face o plângere împotriva unei persoane cu care a avut un conflict. Scăpat doar un avertisment, bărbatul nu a avut același noroc și a doua zi, când polițiștii i-au făcut o vizită, pentru a se convinge că de data aceasta respectă prevederile legale. Cum nu a fost găsit la domiciliu, bărbatul a fost ars la buzunar cu 3.000 de lei.

Marți, 4 ianuarie, un bărbat de 30 de ani din Caransebeș a fost sancționat contravențional de către polițiști pentru că nu a respectat măsura carantinei la domiciliu, bărbatul prezentându-se la sediul Poliției Municipiului Caransebeș pentru a face o sesizare.

Bărbatul de 30 de ani se afla în carantină la domiciliu după ce, în cursul lunii decembrie, se întorsese din Belgia, iar marți s-a prezentat la sediul poliției pentru a face o sesizare împotriva unui bărbat cu care avusese divergențe, în urma unor discuții telefonice.

Ieri, 5 ianuarie, același bărbat a fost sancționat din nou de polițiști, cu amendă de 3.000 de lei, acesta nefiind găsit la domiciliu cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, pe linia respectării de către persoanele aflate în carantină/izolare la domiciliu, a acestor măsuri”, explică Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Totodată, a fost informată Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin, pentru dispunerea măsurilor din competență.

Karina TINCUL

3 COMENTARII

  1. Mai apelezi la politie. Și eu mi-am muscat-o cu milițienii deși avocatul mi-a dat dreptate, facerea de bine e vai mama ei justiție în țara asta. Nici măcar la 112 nu mai sun pentru nimic în lume pentru simplu fapt că nu mai am încredere în așa zisele organe de ordine. Am fost vandalizat și tot eu am primit amenda pe motiv că am prins spărgătorii și nu m-am purtat frumos cu ei ceva gen o cafeluță, o biscuite, o masă la restaurant un bar de striptease,o serviți nu?Bunul cetățean e luat de prost pe banii lui, hoții și șmecherii e la putere mo !👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

  2. Militia cu vraja lor. Institutie degeaba, li se rupe lor de cetățeni, nu numai ca sunt incompetenti, sunt si aroganti, inculti, sfidatori, vai mama lor. Cand te uiti la ei, vezi golul absolut. Ei, saracii, trăiesc in filmele polițiste, cand, de fapt, sunt niște fripturiști. Militia romana e doar cu radarul, cand ai nevoie de ei, sufla vantul. Nu ii prea gaseste dga-ul, cum nu ii vedem noi prin magazine. Cine stie de unde isi cumpara ei d-ale gurii. Poate au chioscul lor de spaguta mica.

    • CORECT ZIS!INCULȚI, INAPTI,INEPȚI ȘI RATAȚI!BRAVO, ETICHETA LI SE POTRIVEȘTE MĂNUȘĂ MILITIENILOR ȘPĂGARI ȘI PRIETENARI CU INFRACTORII. TOȚI PILOȘII ANGAJAȚI ȘI PUPINCURIȘTII.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei