fbpx
8.7 C
Reșița
luni, 27 martie 23

Centru de vaccinare cu ser anti-Covid 19, deschis la Oravița!

Un nou centru de vaccinare, de data aceasta exclusiv pentru serul anti-Covid 19 Cominarty Original/Omicron BA.4-5, se deschide de luni, 12 decembrie 2022, la Oravița, în incinta Spitalului Orășenesc. Orarul de funcționare va fi de opt ore pe zi, între 9 și 17, precizează reprezentanții DSP Caraș-Severin.

Vaccinul împotriva variantei Omicron este un ser utilizat pentru prevenirea bolii Covid-19, administrându-se la adulți și adolescenți cu vârsta de 12 ani și peste. Vaccinul este indicat doar pentru persoanele cărora le-a fost administrată anterior cel puțin o schemă primară de vaccinare împotriva Covid-19. Serul determină sistemul imunitar să producă anticorpi și celule sanguine care acționează împotriva bolii cauzate de SARS CoV 2 și nu conține virus, după cum informează Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin.

Lorena POENARU

spot_img

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

  1. Apă chioară și un lucru este clar:prea multe minciuni, virus inventat pentru exterminare, totul e fake și miroase a crimă organizată împotriva umanității. Fără vaccinul criminal, ne-am săturat de jegoșeniile,,O vai, nouă autorităților chiar ne pasă de cetățeni!”BULSHITURI, minciuni și manipulare. Rușine celor care mai încearcă să-și bată joc de noi. Hai la baie în wc cu serul mincinos, adevarată otravă. 🥶🥶🥶👎👎👎👎👎

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei