fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Clase tăiate de la trei licee din Reșița! Colegiul Național Traian Lalescu are din nou regim privilegiat?

Începând cu anul 2023, Inspectoratul Școar Județean Caraș-Severin e pregătit să ia o decizie dură în raport cu numărul claselor de liceu din Reșița. Trei unități de învățământ preuniversitar, între care Colegiul Național „Diaconovici Tietz”, Liceul Teoretic „Traian Vuia” și Colegiul Național „Mircea Eliade” vor fi obligate să reducă numărul claselor.

De la fiecare liceu amintit va fi tăiată câte o clasă, fapt care a condus la nemulțumirea conducătorilor acestor unități de învățământ, cei care afirmă că vor lua atitudine dat fiind faptul că doar cele trei unități de învățământ trebuie să sufere, iar Colegiul Național „Traian Lalescu” este din nou scutit de această prevedere dură pentru celelalte licee.

Șefii unităților de învățământ se întreabă dacă „Traian Lalescu” beneficiază de un regim special înțelegând în aceeași măsură că numărul elevilor este de la an la an descrescător. Așadar, se așteaptă un răspuns din partea conducătoarei ISJ Caraș-Severin, inspector general Carina Pristavu, care trebuie să facă lumină în acest caz.

spot_img

Lorena POENARU

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

3 COMENTARII

  1. ”De la fiecare liceu amintit va fi tăiată câte o clasă …”

    Pentru că milițienii nu mai fac liceu la seral, ca în ”vremurile bune”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei