fbpx
18.7 C
Reșița
luni, 17 iunie 24

Consilierii locali de stânga au sabotat înfrățirea orașului Oravița cu Leova din Republica Moldova

Consilierii locali PMP, PSD și jumătate din cei de la PRO România au sabotat înfrățirea orașului Oravița cu un oraș din Republica Moldova, acordul de înfrățire aflându-se pe ordinea de zi a ultimei ședințe de CL, de la care aceștia au lipsit.

Delegația formată din 65 de persoane, consilieri locali, funcționari publici din primărie și elevi, în frunte cu primarul orașului Leova din Republica Moldova s-a deplasat 1000 de km pentru a semna acest contract de înfrățire cu orașul Oravița.

Deoarece consilierii partidelor de stânga au decis să nu se prezinte la ședința de CL, această hotărâre de pe ordinea de zi nu a putut fi votată.

Oaspeții noștri au venit cu deschidere și bucurie spre noi, iar consilierii din Oravița au demonstrat încă o dată că problemele locale, ambițiile și orgoliile politice continuă să împiedice realizarea unor lucruri frumoase și crearea de noi oportunități pentru orașul nostru.

Dacă la nivel local nu ne putem înfrăți pentru binele nostru, nu o vom putea face niciodată la nivel național”, a declarat primarul orașului Oravița, Dumitru Ursu.

Lorena POENARU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei