fbpx
2.7 C
Reșița
duminică, 10 decembrie 23

Construcția căminului cultural din Ciclova Română a intrat în linie dreaptă

La trei ani de la alegerea sa ca primar al comunei Ciclova Română, edilul Cătălin Golu răsuflă ușurat. Unul din proiectele sale de suflet și de interes pentru comunitate a intrat în linie dreaptă.

După multe drumuri în capitală, după zeci de ore de anticameră pe la diferiți miniștrii, după alergătura pentru întocmirea documentațiilor necesare, elaborarea proiectului, fișe de costuri, actualizări și multe, multe alte aprobări, Compania Națională de Investiții a dat undă verde proiectului în valoare de 2,4 milioane de euro (cu tot cu TVA).

„Vă transmitem anexat, în copie, hotărârea nr… din 14 septembrie, emisă de Comisia nr. 1 a Consiliului Tehnico-Economic a CNI, cu privire la aprobarea documentației tehnico-economice la faza de proiect tehnic și detalii de execuție cu privire la obiectivul „Reabilitare cămin cultural Ciclova Română“.

După multă alergătură, acest document ne confirmă, în sfârșit, că munca noastră nu a fost în zadar. Din acest moment CNI nu mai are nevoie de nicio semnătură, nicio aprobare, nicio fișă tehnică sau alt document din partea noastră. E foarte posibil ca până la sfârșitul acestei săptămâni sau cel târziu săptămâna viitoare, proiectul să apară pe SICAP pentru licitație. În momentul câștigării lui de către o firmă, nu ne rămâne decât să predăm amplasamentul și să semnăm ordinul de începere a lucrărilor“, a afirmat, pentru cititorii Reper24, primarul comunei Ciclova Română, Cătălin Golu.

„E vorba de extindere, dotare și modernizare. Va fi un așezământ cultural care va cuprinde un centru civic, un foișor, un loc de joacă pentru copii, o parcare în fața căminului. Prin contopirea tuturor CF-urilor așezate la cămin, le-am găsit câte o întrebuințare și le-am prins într-un proiect mai amplu“, a mai precizat edilul.

 

Dan AGACHE

1 COMENTARIU

  1. Nu mai ascultați prostiile lui, ce scrie mai sus este strict propaganda, vin alegerile la anul! Acest cămin NUUU se mai face! S-a pierdut finanțarea, degeaba vine cu texte expirate gen CNI!
    Rog presa, mai exact pe domnul Dan sa se intereseze din mai multe surse și sa nu mai plece urechea la orice! O sa fiu curios când vor apărea alte știri în presa locala ca acest proiect nu se mai realizează, cum va răspunde reper 24 ca a indus în eroare opinia publica?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei