fbpx
10.7 C
Reșița
duminică, 03 martie 24

Cristian Miclău: „La Herculane am reușit să ducem la bun sfârșit mai multe proiecte“

Primarul orașului Băile Herculane, Cristian Miclău, a reușit, ca la final de an 2022 să ducă, alături de administrația stațiunii, mai multe proiecte la bun sfârșit:

„Nu a fost un an tocmai propice pentru administrația locală din Băile Herculane, dar am reușit să ducem la bun sfârșit mai multe proiecte. Dintre acestea pot aminti: finalizarea Liceului Hercules, un proiect de reabilitare finanțat pe Axa 10, unde constructorul și-a făcut treaba și a terminat lucrarea cu un an mai devreme decât termenul din contract.

Mai avem spațiul verde dintre vila Elisabeta și hotelul Versailles care face parte dintr-un alt proiect european ce a fost finalizat. Am finalizat iluminatul public al orașului și am stabilit strategia de dezvoltare durabilă integrată a orașului Băile Herculane. Am finalizat, de asemenea, planul de mobilitate urbană și multe, multe alte realizări pe care le consemnăm la obiective îndeplinite pe 2022“, a precizat edilul Cristian Miclău.

„Îmi doresc ca în anul ce va veni să finalizăm și alte proiecte aflate în diverse faze de execuție. Aș aminti podul de piatră la care au început deja lucrările și vrem să le finalizăm până la sfârșitul lunii aprilie, ca să deschidem circulația spre Piața Hercules. Avem piața agroalimentară care trebuie finalizată, acolo unde se lucrează și în aceste zile, precum și alte proiecte pe care le avem: pe Axa 7.1, parcul de la UGSR“, a mai spus primarul orașului Băile Herculane, Cristian Miclău.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei