fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Cupa Reșița la baschet, o ediție de succes pentru echipele participante!

A căzut cortina și peste cea de-a treia ediție a Cupei Reșița la baschet, manifestare sportivă desfășurată anul acesta la sala multifuncțională de sport a Colegiului Mircea Eliade din Reșița.

La startul competiției cu participare internațională s-au prezentat patru formații, între care amintim „autohtonii“ Reșița Old Boys & Girls, Biserica Albă din Serbia, Selecționata Banatului și CSM Reșița.

spot_img

După disputarea partidelor, în finala Cupei Reșița s-au calificat echipele CSM Reșița și Selecționata Banatului. Reșițenii s-au impus la limită, cu scorul de 80 – 79, după un joc viu disputat care a făcut deliciul spectatorilor prezenți, amatori de baschet.

Câștigătorii, ca de altfel și celelalte formații prezente pe terenul de joc de la Reșița au primit cupe și diplome din partea organizatorilor iar supărările de orice natură s-au stins în cadrul reprizei a III-a, la un pahar de …vorbă, așa cum le stă bine bănățenilor de pretutindeni.

Principalii organizatori ai „Cupei Reșița“, Dragoș Becia, alături de profesorii Cristina Ciocan Acea și Miodrag Miloievici au precizat că vor lupta ca această competiție, care are în centrul ei jocul de baschet pentru toate vârstele să capete un grad sporit de notorietate și mai cu seamă ca la edițiile viitoare prezența echipelor din țară și străinătate să fie una cu adevărat numeroasă.

Merită salutat și efortul sponsorilor acestei ediții, Incred Refill, Monte Banato și Pensiunea Colț de Rai, cei care și-au îndreptat încă odată atenția spre sport și mișcarea de masă.

Închei acest articol, felicitându-i pe cei care se dedică sportului prin organizarea unor astfel de competiții și mai cu seamă celor ce îndrăgesc „joaca cu panoul“, printr-un celebru citat marca Michael Jordan: „Unii oameni vor să se întâmple ceva, alții visează la ceea ce se va întâmpla, alții fac lucrurile să se întâmple“!

Sergiu TABAN

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei