fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Pactul Verde European, pe larg, mâine la Reșița

Viitorul Europei depinde de o planetă sănătoasă. Țările UE sunt hotărâte să atingă neutralitatea climatică până în 2050, îndeplinindu-și angajamentele asumate în cadrul Acordului de la Paris. Pactul verde european este strategia UE vizând atingerea obiectivului pentru 2050.

Europarlamentarul Vlad Gheorghe (USR) a anunțat la sfârșitul lunii noiembrie că eurodeputații din comisia pentru petiții din Parlamentul European au votat pentru înființarea unui „procuror verde” european.

Pentru promovarea acestei neutralități climatice, europarlamentarul USR Vlad Gheorghe, organizează mâine, 10 decembrie, un dialog realist și pragmatic despre problemele de
mediu din Caraș-Severin și soluțille oferite de PROCURORUL VERDE EUROPEAN – un concept 100% românesc care va reduce radical infracțiunile de mediu.

spot_img

Pactul verde european este un pachet de inițiative în materie de politici, care urmărește să plaseze UE pe calea către o tranziție verde, cu obiectivul final de a atinge neutralitatea climatică până în 2050.

Cei interesați sunt așteptați mâine (10 decembrie) la sala de conferințe a Hotelului Rogge din municipiul Reșița.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei