fbpx
-7.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Primarul Oraviței a semnat contracte de finanțare de aproape 10 milioane de euro

Primarul orașului Oravița, Dumitru Ursu, a semnat ieri, la sediul Ministerului Dezvoltării, alte 6 contracte de finanțare în valoare totală de aproape 10 milioane de euro.

„Sunt bani veniți prin PNRR și ne permit reabilitarea termică a 26 de blocuri din oraș. Sumele provin de la primul apel prin PNRR. Mai avem depuse solicitări, pe apelurile următoare pentru încă 56 de blocuri de locuit și avem toate șansele să primim finanțări și pentru acestea“, a declarat pentru Reper24, primarul Dumitru Ursu după semnarea celor 6 contracte, ieri la sediul PNRR din capitală.

Celor 3 contracte pentru „Renovarea energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale“, a căror valoare însumată este de aproape 46 de milioane de lei (cu tot cu TVA), li se mai adăugă alte 3 contracte, semnate tot ieri, destinate finanțării a 3 proiecte : plan urbanistic zonal pentru diferite perimetre ale orașului, PUZ-uri ce se vor adăuga Planului Urbanistic General al orașului.

spot_img

Primăria Oravița urmează să scoată la licitație lucrările de renovare energetică a celor 26 de blocuri pentru care s-a aprobat deja finanțarea, iar dacă toate solicitările vor fi aprobate Oravița va avea aproximativ 80% din imobilele de locuit reabilitate energetic.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei