fbpx
21.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 aprilie 24

Deputatul liberal Jaro Marșalic asigură electoratul de dreapta: „PNL Caraș-Severin NU lasă pe nimeni în urmă!“

Într-o declarație legată de componenta investițională a economiei românești, deputatul Jaro Marșalic a ținut să transmită câteva considerente de ordin politic dar și economic într-o strânsă legătură cu modul în care guvernul condus de actualul președintele al liberalilor din România a înțeles să performeze în această zonă dedicată investițiilor.

Dragi prieteni, guvernul condus de premierul președinte PNL, Nicolae Ciucă, a reușit trecerea de la o economie bazată pe consum la una bazată pe investiții, una dintre cele mai importante realizări in ultimele trei decenii.

Investițiile au devenit o componentă mai importantă decât consumul, în alcătuirea bugetului de stat și în creșterea economiei. Potrivit indicatorilor de profil, în trimestrul al treilea al anului trecut, investițiile au contribuit cu 3,8% în creșterea PIB, iar consumul – cu 2,5%. Dincolo de aceste cifre, situația se poate observa mergând prin țară și privind cum construcțiile industriale, comerciale ori rezidențiale au devenit un domeniu foarte vizibil, generator de locuri de muncă. La aceste investiții private se adaugă cele guvernamentale și fondurile europene, care aduc constant îmbunătățiri infrastructurii publice din aproape orice domeniu, de la autostrăzi și căi ferate, până la spitale și școli.

A venit momentul ca România să se comporte ca o țară care își merită locul în organizații ale statelor cu economii avansate, precum UE sau OECD. Acum, investițiile devin locomotiva creșterii economice, iar asta arată că România a devenit interesantă pentru investitorii internaționali, care ne văd ca pe o piață performantă, profitabilă și stabilă.

 Dragi prieteni, echipa PNL CARAȘ-SEVERIN vă asigură de toată prețuirea.

Nu uitați, PNL NU LASĂ PE NIMENI ÎN URMĂ!“, a concluzionat printr-un mesaj de încredere în valorile liberale prim-vicepreședintele PNL Caraș-Severin, deputatul liberal Jaro Marșalic.

Sergiu TABAN

 

3 COMENTARII

 1. Da maestre, te credem că și noi mințim. Adică pe limba matale că tot ești chirurg, operația a reușit, pacientul a crăpat, pardon murit, cam așa merg treburile și local și la nivel de țară, asta decând cu coalițiile lui pește prăjit. Las-o moartă, leac de găselniță ptr astă nație vs situație nu se întrezărește nimic la orizont. Vă întreceți în declarații fără sens și mințiți toți de rupeți nu alta.NU VĂ CREDEM ORICUM, PE CUVÂNT.

 2. ”… Nu uitați, PNL NU LASĂ PE NIMENI ÎN URMĂ!“, a concluzionat printr-un mesaj de încredere în valorile liberale prim-vicepreședintele PNL Caraș-Severin, deputatul liberal Jaro Marșalic.

  Adică ”Tactica pământului pârjolit” (arderea recoltelor, otrăvirea fântânilor, nămolirea drumurilor).
  Remarcabil!

 3. Articolul ăsta miroase a campanie electorală plătită, de la o poștă !
  Dar se mai practică (încă).

  PNL a lăsat în urmă o țară întreagă după ce a semnat „ca primarul” și a acceptat toate condițiile impuse de UE prin PNRR, condiții care erau în defavoarea românilor.
  Să nu uităm de criza medicamentelor din spitale în perioada pandemiei și a guvernării PNL-USsR, de tunurile cu măști și dezinfectanți, date tot în pandemie de către guvernarea PNL-USsR, de instalațiile nefuncționale pentru fabricat măști, dar achiziționate cu zeci de milioane de euro, tot de către guvernarea PNL și USsR.
  Guvernarea PNL (și USsR) a cam lăsat România în urmă de tot și cu câteva sute de milioane de euro datorie.
  Cred că deputatul din articol a consumat ceva înainte de a da o astfel de declarație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei