fbpx
32.7 C
Reșița
vineri, 19 iulie 24

Prefectul Dragomir: „În anul 2022 am încercat să mă implic în problemele din sănătate”

Într-un bilanț al activității pe care a desfășurat-o ca reprezentant al Guvernului în teritoriu, prefectul Ioan Dragomir susține că în anul 2022 s-a implicat printre altele și în rezolvarea problemelor pe care le are sistemul de sănătate la nivelul județului Caraș-Severin.

„Am fost în vizită la spitalul din Caransebeș, am fost și la cel din Reșița! Mulțumesc și eu Guvernului că a alocat sume pentru spital!”, a susținut prefectul județului referitor la banii alocați pentru acoperirea datoriilor Spitalului Județean de Urgență Reșița.

Tot de la Guvern au fost alocate sume și pentru primării, care au adus cu sine și nemulțumiri în cazul unor primari.

Am avut o rectificare de buget în luna septembrie și două rectificări de buget înainte de Crăciun. Pe ultimele hotărâri de Guvern în județul nostru s-au alocat încă 32 de milioane de lei.

Poate suma nu pare prea mare, dar totuși este o sumă importantă care a picat foarte bine primăriilor în achitarea unor datorii pe ultima sută de metri și în realizarea unor lucrări sau plăți pe care le mai aveau de făcut în această perioadă”, a mai subliniat prefectul Dragomir.

Dacă nemulțumirile privind sistemul de sănătate de la nivelul județului au fost tranșant expuse de nenumărate ori, reprezentnatul Guvernului în teritoriu a avut un punct de vedere prezentat în termeni pozitivi vis-a vis de colaborarea cu cei din structurile MAI.

„În anul 2022 am colaborat bine cu structurile MAI. Au fost destule probleme, în special pentru cei de la ISU, care pe lângă activitatea de pompieri, sunt primii și la locul accidentelor și în orice situație deosebită, precum inundații, chiar și în situații de alunecări de versanți”, a precizat la finalul unei conferințe de bilanț realizată la sediul instituției pe care Ioan Dragomir o reprezintă.

Lorena POENARU

2 COMENTARII

  1. „În anul 2022 am încercat să mă implic în problemele din sănătate”

    Frumos!
    Însă pe nebunii care au contaminat ”administrația” încă nu i-ați internat în case de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei