fbpx
7.4 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

Digitalizarea școlilor din Anina, finanțată prin PNRR

Încă unul din multele proiecte depuse de administrația orașului Anina spre finanțare, pe diferite linii, a primit undă verde de la Guvernul României. Este vorba de proiectul ce prevede digitalizarea unităților de învățământ din oraș.

„Vorbim de un laborator de informatică în valoare de 18 mii de lei, dotarea sălilor de clase cu table interactive, laptopuri, scanner portabil, mobilier didactic pentru învățământul preuniversitar, imprimante, cabinete de asistență psihopedagogică, săli de sport în școli. Suma totală a finanțării este de 1,4 milioane de lei fără TVA“, a precizat, pentru Reper24, primarul Daniel Danu.

În Anina funcționează 3 școli cu clasele 1-4, 3 grădinițe, o școală cu clasele 5-8 și un liceu. Proiectul a fost depus după consultarea unităților de învățământ cu privire la necesitățile educaționale ale elevilor, ce pot fi finanțate cu bani europeni asigurați prin PNRR.

Edilul Daniel Danu a mai precizat că se află în curs de soluționare și finanțările pentru asfaltarea mai multor străzi din oraș, blocate de proiectul de alimentare cu apă și canalizare, precum și un bazin de înot.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei