18.7 C
Reșița
miercuri, 06 iulie 22

După cinci ani de așteptare, teatrul reșițean are secretar literar

Tânărul Norbert Boda este proaspătul angajat al Teatrului de Vest din Reșița pe postul de secretar literar. Managerul Florin Ionescu a susținut într-o conferință de presă că timp de 5 ani insituția de cultură a funcționat fără un angajat în acest domeniu, iar în acest an Consiliul Județean i-a aprobat scoaterea la concurs a unui astfel de post.

În sfârșit teatrul din Reșița are după 5 ani un secretar litarar care se ocupă și de PR marketing. Este absolvent de teatru, a făcut și actorie, are și master în regie, deci o să-l folosim nu doar pe postul de secretar. A terminat la universitatea din Cluj și va pregăti și un proiect de spectacol, cu un text original scris de el”, a declarat Florin Ionescu.

Norbert Boda are 27 de ani și a vorbit cu entuziasm despre prima piesă de teatru pe care o va monta în viitorul apropiat pentru instituția de cultură reșițeană.

spot_img

Am scris o piesă de teatru pe care urmează să o montez la acest teatru. Se va numi „Epocalipsa” și este un text absurd, încerc să îl fac cât mai absurd, comic cu influențe de Ionesco-Vișniec, dar cu aportul meu artistic”, a declarat tânărul secretar literar.

De menționat că, cel mai nou angajat al Teatrului de Vest din Reșița are și ceva experiență, acesta afirmând că nu se află la primul text scris și nici la prima regie.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei