fbpx
7.4 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

Felix Borcean: „Nu vreau tămbălău în Consiliul Local“

Apropierea alegerilor are efectul unor steroizi pentru o parte a reprezentanților formațiunilor politice, dornice să-și impună un primar la Caransebeș.

Sunt multe nume vehiculate, sunt mulți candidați și se anunță o luptă acerbă pentru scaunul ocupat în prezent de Felix Borcean.

Conflictul acestuia cu Bebe Pasere, reprezentantul Pro România și viceprimar al municipiului, fără atribuții, dar cu un consilier în subordine, a fost discutat și într-o recentă conferință a edilului.

„Din punctul meu de vedere, conlucrarea cu viceprimarul Bebe Pasere nu mai poate avea loc. Acuma că rămâne pe funcție și mai are și un consilier… ține de el până la urmă.

Eu îmi doresc un viceprimar cu care să pot lucra; nu doresc să îmi asum toate atribuțiile pentru că e foarte obositor așa, dar vreau să le dau cuiva în care am încredere“, a afirmat primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean.

Edilul a mai precizat că depinde de Consiliul Local dacă îl va demite pe actualul viceprimar sau îl va înlocui: „Este strict apanajul consilierilor“, a explicat acesta.

O altă supărare a edilului este legată de construirea unei creșe în municipiul de la poalele Muntelui Mic, o lucrare scoasă la licitație de CNI și câștigată de o firmă, care a pasat construirea edificiului unor oameni din Caransebeș.

Între aceștia și Sorin Dragomir, un fost inginer la SPIR, dat afară de primar pentru neprofesionalism, acum responsabil de lucrări la respectiva creșă.

Citește si:  Felix Borcean: „De la gând la realitate, pot trece mai bine de 5 ani pentru un proiect european“

De un an de zile de când a fost predat amplasamentul constructorului, nu a existat nicio evoluție a lucrărilor. Acum au început să se moșmondească pe acolo. Pot să vă spun că am văzut în acel șantier mașinile lui Bebe Pasere. E normal din punctul meu de vedere, ca acești oameni cu care am conflicte în prezent și am mai avut de-a lungul timpului, să nu vrea să finalizeze creșa“, a mai adăugat edilul.

Cu toate că a trecut un an de la licitație, iar valoarea investiției este de 16 milioane de lei, lucrările trenează.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei