24.7 C
Reșița
vineri, 12 august 22

În localitatea Carașova din Caraș-severin s-a depășit rata de două infectări la mia de locuitori

Prefectul judeţului Caraş-Severin, Cristian Gâfu, a convocat Comitetul Judeţean pentru
Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin (CJSU) într-o nouă şedinţă extraordinară, desfăşurată , la sediul Palatului administrativ, ca urmare a faptului că în localitatea Caraşova se înregistrează o incidenţă cumulată la 14 zile de 2,1/1000 de locuitori şi se impun măsuri de restricţie.

În cadrul şedinţei a fost adoptată Hotărârea nr. 95/03.09.2021 privind constatarea încadrării în limitele de incidenţă cumulată la 14 zile şi dispunerea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei  la nivelul UAT CARAŞOVA, județul Caraș-Severin.

Printre măsurile restrictive impuse se numără și organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale cu participarea a cel mult 2.500 de spectatori şi cu purtarea măştii de protecţie. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate. 

spot_img

De asemenea se permite organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) cu un număr de participanţi de maximum 150 de persoane în exterior sau de maximum 100 de persoane în interior, cu respectarea normelor de protecţie sanitară. La stabilirea numărului de persoane în exterior şi/sau în interior nu sunt luate în calcul persoanele care au vârsta mai mică de 16 ani

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei