fbpx
22.4 C
Reșița
duminică, 24 septembrie 23

Locuri de parcare de domiciliu din Reșița, scoase la licitație

Direcția pentru Administrarea Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei Reșița anunță scoaterea la licitație a locurilor de parcare de domiciliu/reședință rămase neocupate în mai multe zone ale municipiului de pe Bârzava.

Vor fi scoase la licitație publică locurile de parcare rămase neocupate din Microraioanele I, II, III, IV din cartierul Lunca Bârzavei,  precum și din alte zone ale orașului: Moroasa, Piaţa 1 Decembrie 1918, Lunca Pomostului, Piața Reșița Sud, străzile Libertății, Independenței și Romanilor, precum și din Valea Domanului.

Persoanele care doresc să participe la licitație pot depune cererile în perioada 1-15 septembrie, la Compartimentul Parcări cu Plată, situat pe strada Petru Maior, nr.2  (Bloc 800), etaj 3, camera 3310.

Reamintim faptul că posesorii autovehiculelor care utilizează parcarea de reședință și nu achită taxa de parcare aferentă, vor fi sancționați contravențional cu amendă de la 200 lei la 500 lei, conform H.C.L. Nr. 185 din 26.05.2021, privind aprobarea Regulamentului pentru utilizarea parcărilor publice de reședință/domiciliu situate pe domeniului public al Municipiului Reșița”, precizează Liviu Marius Gârtoi, directorul executiv al Direcției pentru Administrarea Domeniului Public și Privat al municipiului Reșița.

Informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon 0255/212 483 sau 0255/220 546, interior 20.

 

Karina TINCUL

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei