5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

Medalii înapoiate cu scârbă!

Ieri, distinsul actor Marius Manole, de departe unul dintre cei mai înzestrați artiști ai generației sale, trezit din anestezia „gecii roșii”, distribuită (la sticluță mică) de către KWJ, care la acea vreme, încă nu devenise führer-ul nost, s-a prezentat la Poarta Cotrocenilor, alături de un răzleț alai tfl-ist, pentru a-i arunca locatarului de după Înalta Poartă, ultimul fanariot hrănit cu varză de Bruxelles, distincția primită cu multe onoruri cu câțiva ani în urmă pentru marile servicii aduse de actor în lupta lui Iohannis pentru ocuparea Palatului Cotroceni!!

Nu am informații dacă Marius Manole a fost însoțit și de restul echipei în ale cărei dizgrații ireversibile a căzut, ca boul în jug, KWJ. Adică eroii de la „Victoria”: Oana Pellea, Lucian Mîndruță ori fiul risipitor al ilustrului Nea Vanea, Tudor Chirilă. Era frumos din partea lor să fie prezenți. Să nu-l lase singur pe bietul actor printre…sălbatici! Căci la câte bobârnace i-au dat în ultimul timp toți acești foști aliați, lui Werner și guWerner-ului, mă așteptam la o…revoluție peste ceea ce au putut cândva face Sergiu Nicolaescu, Dinescu și Caramitru…

De asemenea, nu am informații dacă măcar o parte dintre cei care ne-au călcat în picioare „pas cu pas” cu „oferta” de mucava prin 2014, dar mai ales în campania din 2019, cărășeni și reșițeni de-ai noștri, ar fi fost prezenți. Mari patrioți, vajnici luptători pentru…democrație marca KWJ- PNL- Cîțu!… Am totuși informați că întreaga recuzită de campanie a dezertorilor galbeni se află aruncată în dezordine pe malul Bârzavei, ascunsă de ochii trecătorilor, sub Podul de la Cultural (Poliția Locală Reșița caută amprente încă). Niște trădători! Beneficiază încă de funcții, salarii babane, concesiuni, contracte cu statul, primării, Consiliul Județean ș.a. Până când ? Vom vedea. Vin aliații, noii aliați, și-s mai flămânzi decât usr-iștii!!

spot_img

(Cred că știți ce-i aia un…pam fleț)

Mihai SPRÎNCEANĂ

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei