fbpx
-0.3 C
Reșița
miercuri, 01 februarie 23

Nu rata Zilele orașului Anina! Cu Lora, Maria Coman, Angelica Stoican și Nicoleta Voica

Este sărbătoare la finalul acestei săptămâni la Anina, unde astăzi și mâine au loc Zilele orașului. Vor urca pe scena amenajată pe platoul Bucegi din oraș cunoscuți interpreți de muzică populară, precum și cântăreața Lora. În ambele seri, spectacolele sunt programate să înceapă la ora 18:00, organizatorii alegând ca anul acesta Zilele orașului să fie un fel de rampă de lansare pentru prima ediție a festivalului concurs de muzică populară „Nicoleta Voica”. De altfel, îndrăgita artistă este cea care va pune punct sărbătorii de anul acesta de la Anina.

Cei care aleg să se îndrepte în această seară către platoul Bucegi, vor avea ocazia să asiste la prestațiile concurenților care au reușit să ajungă în finala concursului de muzică populară, concurenți din județele Olt, Argeș, Gorj, Timiș și Caraș-Severin. Va urma, de la ora 19:30, un recital al Mariei Coman, iar de la ora 22:00 este programat concurtul susținut de Lora.

Dumincă, de la ora 18:00, va avea loc gala laureților festivalului, iar mai apoi, începând cu ora 19:00, vor urca pe scenă Felicia Stoian, Angelica Stoican, Maria Ruva și Sebastian Gruia împreună cu orchestra Doina Aninei, iar în încheiere, începând cu ora 22:00, Nicoleta Voica.

spot_img

„De ceva vreme deja, la Anina, Zilele orașului se desfășoară în primul weekend din luna august. Așa este tradiția. Anina fiind oraș minier, pe vremea când funcționau minele, se sărbătorea ziua minerului în primul weekend din august. Evenimentul este mai amplu. Vor avea loc competiții sportive și pe această cale invităm toți cărășenii să vină la Anina”, a precizat Daniel Danu, viceprimarul cu atribuții de primar al orașului Anina.

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei