fbpx
11.7 C
Reșița
luni, 27 martie 23

O frumoasă „Poveste de Crăciun“, trăită la sala Lira a Liceului de Arte Sabin Păutza din Reșița!

Elevii ciclului primar de la Liceul de Arte Sabin Păutza din Reșița și preșcolarii de la Grădinița Riki-Priki, pregătiți de inimoasele cadre didactice care le sunt alături la clasă zi de zi, dar și de profesorii de muzică, au pregătit un program de colinde dedicat perioadei premergătoare Crăciunului, un eveniment care a avut în această săptămână la sala Lira a instituției de învățământ amintite.

În spectacol au evoluat talentații elevi care alcătuiesc corul POCOAPOCO, pregătiți de profesor Adelina Bilan, corul de copii APERTO – dirijor prof. Andreea Iochimov, completați cu un real succes la public de ștrengarii de la Grădinița Riki-Priki, coordonați de profesorii Cornelia Nica și Remus Hosz.

spot_img

Desigur, reușita acestei Povești de Crăciun nu ar fi fost posibilă fără de doamnele care se ocupă zi de zi de copiii de la clasele I-IV cele care, forțate de împrejurări dar și amatoare de cântece specifice perioadei de sărbători din frageda copilărie, au găsit orele necesare spre a-i lăsa pe cei mici să pregătească și partea artistică, la final de an, pentru acest regal al colindelor.

În acest sens, părinții aduc mulțumiri, pentru modul în care s-au prezentat acești minunați copii în spectacol dar și pentru înțelegerea de care au beneficiat la clasă, doamnelor profesoare Niculina Puichiță, Adela Roșu, Nicoleta Breșneni, Eleonora Negroiu și ultima, dar niciodată cea din urmă Elena Ștefanovici, la fel cum merită apreciat și efortul de a oferi un echilibru pe parcursul anului școlar între actul educativ și cel artistic directorului Liceului de Arte Sabin Păutza, Tudor Paniță.

Vă lăsăm să apreciați din cele câteva imagini, surprinse la sala Lira a Liceului de Arte Sabin Păutza din Reșița, bucuria pentru cântec a acestor copii, în fața unei săli arhipline, înțesată de părinți, bunici, frățiori mai mari și mai mici care și-au aplaudat la scenă deschisă „vedetele“ de pe scenă.

Mult succes pe mai departe!

Sergiu TABAN

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei