fbpx
7.7 C
Reșița
duminică, 21 aprilie 24

Șoseua morții a mai făcut două victime

Șoseaua morții, DN6, European 70; indiferent cum i se mai spune acest drum își ia porția de victime săptămânal. La fel s-a întâmplat și în această dimineață când, puțin înainte de ora 4, un apel la 112 anunța un accident rutier  între localitățile Jupa și Zăgujeni din Caraș-Severin. Implicate în acest accident au fost 3 autovehicule: un ansamblu de vehicule, o autoutilitară și un autoturism, din accident rezultând decesul a 2 persoane.

Din primele informații, în timp ce un autoturism înmatriculat în Cehia circula pe DN 6, în direcția Caransebeș, la Km 464, ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi lovit frontal un ansamblu de vehicule înmatriculat în Turcia, după impact ansamblul de vehicule fiind lovit din spate de o autoutilitară înmatriculată în județul Caraș-Severin.

Ansamblul de vehicule era condus de un cetățean turc în vârstă de 51 de ani, iar autoutilitara de un bărbat din Caransebeș, în vârstă de 38 de ani și ambele autovehicule circulau în direcția Caransebeș-Lugoj. În autoturism se aflau două femei de naționalitate bulgară, conducătoarea auto în vârstă de 22 de ani și pasagera dreapta față, de 42 de ani, care au decedat (acestea au fost găsite în aruncate din autoturismul  cu care circulau).

Ceilalți 2 conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice, iar aceștia nu au suferit vătămări corporale în urma accidentului.

Traficul rutier în zonă a fost blocat pe ambele sensuri de mers, până la finalizarea cercetării la fața locului. Pentru gestionarea evenimentului, din cadrul Detasamentului de Pompieri, Caransebes au fost alocate 3 echipaje specializate: unul de descarcerare, o ambulanță SMURD sși un echipaj pentru stingere. La fața locului, s-au deplasat și 2 ambulanțe SAJ.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei