fbpx
3.7 C
Reșița
joi, 07 decembrie 23

Percheziții în Caraș-Severin! Armă introdusă ilegal în țară, ridicată de polițiști

Două percheziții domiciliare au avut loc miercuri la Caransebeș, la adresele a doi bărbați bănuiți de infracțiuni la regimul armelor și al munițiilor. Conform informațiilor transmise de IPJ Caraș-Severin, cei doi sunt cercetați pentru introducerea ilegală în țară a unei arme pe care au achiziționat-o în străinătate.

Perchezițiile au fost efectuate de polițiști de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

„În urma activităților au fost ridicate o armă neletală de autoapărare, supusă autorizării, deținută fără drept, calibrul 8 mm, care ar fi fost achiziționată din străinătate și introdusă ilegal în țară în cursul anului trecut, precum și 4 cartușe calibrul 8 mm.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată”.

La efectuarea perchezițiilor au participat polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

 

Karina TINCUL

1 COMENTARIU

  1. „În urma activităților au fost ridicate o armă neletală de autoapărare … precum și 4 cartușe calibrul 8 mm.”

    Ceva cartușe (letale) pentru asomator nu ridicați?

    LINK-URILE NU SUNT PERMISE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei