fbpx
29.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 iulie 24

Performanță istorică pentru sportul de pe Valea Bistrei! C.S. Oțelu Roșu câștigă Cupa României la volei pe plajă!

 

Momente speciale trăite de suflarea sportivă de pe Valea Bistrei, pentru că la Oțelu Roșu, două tinere voleibaliste, de un talent ieșit din tipare, au reușit să aducă în oraș bucuria perfomanței sportive.

Este vorba de Adina Stanciu și Ioana Ordean, cele care au obținut un succes deosebit astăzi, orașul Oțelu Roșu devenind câștigător Cupei României la volei pe plajă.

În finala disputată în stațiunea 2 Mai de pe litoral, C.S. Oțelu Roșu, echipă pregătită de Raul Oprișor, a reușit să se impună împotriva echipei CSU ASE București, câștigătoarea de anul trecut a competiției.

Primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu a dorit să transmită un mesaj, imediat după aflarea extraordinarei vești, fetelor și celui care conduce destinele clubului sportiv de pe Valea Bistrei: „Cupa României la volei pe plajă rămâne la Oțelu Roșu! Un succes de răsunet pentru orașul nostru. Felicitări RAUL Oprișor, felicitări! Suntem mândri de voi!“

Tot în acest an 2023, cu Raul Oprișor, din postura de antrenor al echipei naționale a României de volei pe plajă și avându-le în componență pe aceleași voleibaliste, Adina Stanciu și Ioana Ordean, reprezentativa noastră a obținut medalia de argint la Campionatul Balcanic desfășurat în Turcia.

Felicitări pentru perfomanțele obținute și mult succes pe mai departe!

Sergiu TABAN

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei