fbpx
18.7 C
Reșița
luni, 17 iunie 24

Phaser, Fely și Carla“s Dreams în concert la Caransebeș

În organizarea Primăriei Caransebeș și a Casei de Cultură George Suru din municipiu, Festivalul Serbările Cetății, ajuns anul acesta la cea de a XVII-a ediție, va reuni în această seară nume cunoscute ale muzicii românești.

Dacă primele două seri au fost dedicate folclorului și artiștilor locali și zonali, de astăzi e …timpul vedetelor și nu numai. De la ora 17, în fața Casei de Cultură, vor fi o serie de concerte de muzică clasică cu „Rumanian Flut Ensable“ dar și o expoziție de tablouri semnate de artistul plastic Mihai Vintilă.

De la ora 18,30, în parcul Teiuș, gugulanii sunt invitați la un spectacol de dans și muzică.: dans modern cu Magnum Dance, Electronic Dance Music – DJ Mr X, recital de muzică rap cu marth, dar vor fi prezenți pe scenă și Phaser, Fely și Carla“s Dreams.

Mâine, în ultima seară din cele 4 dedicate acestei manifestări, tinerii și muzica lor vor prima în spectacolul pregătit de administrația locală. Tot de la ora 18,30 și până la 23 vor încânt publicul: Electronic Dance Music – DJ Mr X și DL Locodam, vor susține recitaluri Vibe și Ionuț Galani și vor fi acrobații cu foc – Amor Flammis.

Seara se va încheia cu o lansare de lampioane, au mai precizat organizatorii.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei