fbpx
4.7 C
Reșița
miercuri, 17 aprilie 24

PLAST-LASGO, povestea celor mai bune ferestre realizate în Banatul de Munte!

Povestea PLAST-LASGO începe acum mai bine de două decenii, în sud-vestul României, la Bocșa, cu multă ambiție, tenacitate și cu o dorință nedisimulată de a realiza lucruri de calitate, în perspectiva unei piețe înțesate cu nume, mai mult sau mai puțin recunoscute, în care singura șansă pe care antreprenorul a întrezărit-o era dovada unei ștachete a competitivității proprii ridicate.

Ușor de spus și gândit, mai rămânea „doar“ de pus în practică… Să îți clădești un nume, să ți-l păstrezi, să crești calitatea portofoliului de produse de la an la an, să nu abdici de la principii după zeci de ani, aceasta nu poate fi decât dovada unui profesionalism desăvârșit.

Astăzi, despre produsele de tâmplărie PVC și Aluminiu realizate de PLAST-LASGO nu se vorbește decât la superlativ de către cei care au fost inspirați să meargă pe „mâna“ acestei companii. 

PLAST-LASGO sau ce poate ieși din mâinile acestor creatori de frumos și estetic

Așa cum spuneam, cu cei peste 20 de ani de expertiză în realizarea ferestrelor și ușilor, producătorul de tâmplărie PVC și Aluminiu se poate mândri cu o cerere deosebită a ușilor și ferestrelor, a glisantelor cu ridicare, a sistemelor de umbrire, plase de insecte, geam termopan și vitralii.

Portofoliul PLAST-LASGO cuprinde atât produse clasice cât şi soluţii inovatoare, menite a le ușura existența clienților care apelează la produsele companiei, mereu în ton cu cerințele pieţei actuale.

În sfera economică de import-export, PLAST-LASGO satisface cerințele clienților pe piața națională și internațională de 22 de ani!

Despre atuurile care au făcut diferența în piața de profil, Andreea Rogoveanu, parte integrantă a familiei PLAST-LASGO ne-a declarat: „încă de la înființare am pus preţ pe calitate şi sustenabilitate, afirmându-ne mereu într-un sistem competitiv.

Milităm pentru sustenabilitate, calitate şi pasiune, valori care ne disting clar de toţi ceilalţi și înfruntăm provocările vieţii moderne. Legat de realizările noastre, am ales de la bun început să gândim şi să acţionăm orientați spre găsirea de soluţii“.

Numele PLAST-LASGO – sinonim cu cel al „lucrului de calitate“. Ce a condus la rezultatele de astăzi?

Evident pentru că performanța începe la noi cu controlul individual al calităţii, astfel încât obţinem rezultate eficient sinergetice. În ce privește partea de logistică, în cazul PLAST-LASGO aceasta este integrală, actuală şi fiabilă. Nici nu vedem altă cale pentru a atinge gradul excelenței în satisfacerea clientelei de profil.  

De fiecare dată când suntem apelați de un client sau el ne calcă pragul, suntem focusați ca achiziţia de produse PLAST-LASGO, să devină o experienţă pozitivă pentru acel client! Acesta este și motivul pentru care echipa noastră este oricând dispusă să depună un efort suplimentar. Recrutarea tinerelor talente în piața de profil face parte, s-o recunoaștem, din strategia firmei noastre de a găsi mereu soluții inovatoare cu care să venim în sprijinul clienților“, ne-a mărturisit cu o energie pozitivă Andreea Rogoveanu.

Un alt subiect de care își leagă numele PLAST-LASGO este cel de procesator de sticlă din sud-vestul României

În cadrul sectorului de sticlă, PLAST-LASGO a investit peste 3,5 milioane de euro pentru mărirea capacității de producție, precum și pentru a diversifica producția actuală prin achizitionarea de utilaje și echipamente performante, moderne, inovative și eficiente din punct de vedere energetic.

Proiectul de extindere s-a datorat și trendului existent pe piață, beneficiarii dorind  suprafețe vitrate cât mai mari.

Practic, am răspuns pozitiv acestei cereri a pieței, am venit în întampinare și ne-am dotat fabrica cu utilaje moderne si performante, capabile să proceseze sticle de dimensiuni foarte mari (mese de tăiat sticla Jumbo de 6 m x 3,2 m, centre cu comandă numerică pentru prelucrarea sticlei, mașini de spălat sticla dotate atent cu perii speciale, moi pentru a proteja sticla, cuptoare de securizare, cuptoare de laminare, echipamente complet automate de producție a geamului termoizolant).

Totodată, prin noile capacități de producție, ne-am creat și un portofoliu nou de produse, cum ar fi:

 • compartimentările din sticlă fixe sau mobile,
 • uși din sticlă batante sau glisante,
 • contrablaturi din sticlă vopsită sau printată,
 • copertine din sticlă,
 • închideri terase din sticlă tip ghilotina, armonică, glisante,
 • balustrade din sticlă pentru scări interioare sau exterioare,
 • balcoane franțuzești“, a completat Andreea.

Trebuie remarcat și faptul că „artiștii“ de la PLAST-LASGO din Bocșa realizează atât produse de serie, cât și produse personalizate.

Evident, despre calitatea excelentă a produselor realizate în moderna hală de producție PLAST-LASGO vom vorbi mai multe și în viitor.

Sergiu TABAN

 

 

 

 

3 COMENTARII

 1. Ca fost client al Plast Lasgo, nu pot decât să confirm, cu deosebită plăcere, cele relatate în reportaj.
  Cunosc firma și am văzut toate schimbările, survenite dea lungul timpului, în peisajul investițional al firmei. Investiții care au contribuit atât la ridicarea calității produselor cât și la o diversificare deosebită a paletei produselor, toate in slujba satisfacerii dorințelor clienților.
  Eu locuiesc în străinătate și pot să constat că, aici, foarte puține firme prin produse similare, se apropie de calitatea produselor realizate de ,,Plast Lasgo” . Firmă care, prin personalul său, urmărește păstrare reputație câștigate cu forte multă muncă și profesionalism.

 2. Foarte buni oamenii, nu a greșit cu nimic autorul acestei prezentări. Pe această felie a producției de tâmplărie pvc nu voi lucra decât cu PLAST Lasgo. Succes pe mai departe, pe mine m-ați convins cu proba timpului la produsele dumneavoastră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei