fbpx
7.4 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

(FOTO) Primăria Ezeriș – șapte dintr-o lovitură

Este bine-cunoscut magnetul pe care edilul comunei Ezeriș, Ioan Rusu, îl are pentru atragerea banilor pentru dezvoltarea localității. Fie că e vorba de banii din PNRR, fonduri europene sau guvernamentale, primarul găsește mereu portița prin care să se strecoare pentru a mai aduce niște bani, pentru a mai face câte ceva în localitate.

„Lucrăm în prezent la trei proiecte aflate în derulare: un drum vicinal, asfaltare și rigole atât în Ezeriș cât și în Soceni. În plus, pregătim acum un proiect pe care mi-aș dori să-l putem realiza prin Compania Națională de Investiții – CNI. Este vorba de vreo 7 bucăți de drum în lungime totală de aproape un km, dar și un pod peste pârâul Tău în lungime de peste 15 metri. Sper să putem primi finanțare pentru a asfalta și acele zone unde drumul este deteriorat“, a precizat, pentru Reper24, primarul Rusu.

De asemenea, se așteaptă ca într-o perioadă scurtă de timp să se primească și avizul pentru un alt proiect făcut în asociere cu primăriile din Fârliug și Zorlențu Mare, pentru introducerea rețelei de gaz metan în comună.

Dan AGACHE 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei