fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

Primele informații oficiale în cazul decesului lui Dumitru Șeicaru!

Trupul neînsuflețit al lui Dumitru Șeicaru a fost găsit ieri într-o râpă între localitățile Carașova și Anina. Patronul brutăriei Lisiprod a fost căutat timp de mai multe zile atât de polițiști, cât și de apropiați, după ce familia nu a mai putut lua legătura cu el, ultima dată fiind văzut vineri, 22 aprilie. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin au transmis aseară un comunicat de presă în care oferă primele informații oficiale cu privire la decesul lui Dumitru Șeicaru.

„În urma căutărilor organizate în mai multe locații de pe raza județului, polițiștii au identificat pe DN 58, între localitățile Carașova și Anina, în afara părții carosabile, într-o râpă (zonă greu accesibilă, cu o diferență de nivel de aproximativ 8 metri) autoturismul precum și corpul bărbatului de 64 de ani, declarat dispărut.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că autoturismul se deplasa din direcția Anina către Reșița, ar fi părăsit partea carosabilă prin stânga sensului de mers, conducătorul auto fiind proiectat în afara habitaclului”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

spot_img

Polițiștii continuă cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Citește si:  Dumitru Șeicaru, patronul brutăriei Lisiprod, va fi înmormântat sâmbătă, la ora 12:00

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei