0.7 C
Reșița
marți, 30 noiembrie 21

Primul program de antreprenoriat dedicat turismului sportiv va fi lansat la Reșița

Inițiativă de DEZVOLTARE RO BikeValley este susținută de lansarea, la Reșița, a primului program de antreprenoriat dedicat turismului sportiv. Programul este dezvoltat alături de Primăria Municipiului Reșița și se adresează exclusiv locuitorilor din zonă, care pot câștiga grant-uri pentru a-și lansa sau extinde ideea de afaceri.

Programul de antreprenoriat adresează două obiective identificate alături de comunitatea reșițenilor: antreprenoriatul în turism – o industrie cu multe oportunitățile identificate la nivel local; sportul – sprijinim comunitatea în misiune noastră de a face sport.

Lansarea programului se va face în următoarele trei luni. Mai multe detalii vor fi publicate odată cu implementarea proiectului.

spot_img

Am pornit RO Bike Valley din dorința de a transforma o investiție economică într-o schimbare culturală. O schimbare bazată pe filosofia economiei circulare care transformă modul în care ne raportăm la biciclete – de la modul în care se realizează producția, la cum colaborăm, cum avem acces și cum ne împrietenim cu bicicletele, până la modul în care fiecare comunitate este influențată pozitiv prin acest proiect”, menționează Raul Buzgar, Production Country Leader Decathlon România.

Perspectiva economică este completată de cea socială, surprinsă în pilonii ACCESS și COMUNITATE ai programului RO Bike Valley, prin care Decathlon va investi în creșterea accesului la biciclete pentru tot mai mulți români, dezvoltarea know-how-ului în domeniul ciclismului, încurajarea practicării ciclismului și dezvoltarea unor comunități prietenoase cu bicicletele.

De asemenea, pentru a contribui la creșterea accesului la biciclete, RO Bike Valley se alătură evenimentelor locale dedicate ciclismului și dă start unui proiect special prin care transformă kilometrii colectați în cadrul competițiilor sponsorizate, în biciclete donate pentru comunitățile în care copiii nu au acces facil în drumul către școală. Bicicletele vor fi donate la începutul anului școlar 2021-2022, iar comunitățile vor fi selectate alături de partenerii RO Bike Valley și clienții Decathlon.

 

Lorena POENARU

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei