fbpx
19.7 C
Reșița
duminică, 28 mai 23

Profesorii? Niște ghinioniști pe viață!

N-o spun eu. A spus-o unul care a avut șansa să treacă pe lângă ghinion și să fie cel care are pâinea și cuțitul așezate la îndemână, exact lângă crosa de golf.

Ghinioniști, pentru că cei care au ajuns să-i ducă ăluia crosa de golf au fost notați de dumneavoastră, domnilor profesori, cu note de trecere în loc să fie lăsați corigenți și repetenți. Ghinioniști, pentru că cei care azi socotesc din greu…anvelopa bugetară și consecințele unor creșteri salariale pentru dumneavoastră, au primit nota zece la mate în loc să fie lăsați repetenți.

Ghinioniști, pentru că puneți școlile la dispoziție  să-i votăm pe toți acești politicieni care ne conduc și vă întorc sistematic spatele de peste 30 de ani.

spot_img

Ghinioniști, pentru că, cu puține excepții, nu ați avut niciun ministru venit de la catedră, care să vă fie prieten, solidar cauzei dumneavoastră și a elevilor.

Ghinioniști, pentru că de 30 de ani sunteți reprezentați de aceiași lideri de sindicat incolori, inodori și insipizi, lipsiți de personalitate și de demnitate, cu interese dubioase și mereu puși pe compromisuri și căpătuială.

Îmi pare rău dar asta sunteți, niște ghinioniști!

Mihai SPRÎNCEANĂ

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

    • Pretene, vorbește gura fără tine. Nu toți sunt postaci pe Facebuceri și tiktokări sinucigași. Români, vă ordon bateți câmpii!Nație tristă fără perspe tivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei