fbpx
11.3 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

Proiecte în derulare în Coronini

Situată la doi pași de orașul Moldova Nouă, în Clisura Dunării, comuna Coronini încearcă să țină pasul cu dezvoltarea celorlalte localități și accesează cât mai multe fonduri nerambursabile pentru investițiile necesare localității.

Pe lângă proiectul de modernizare a rețelei de apă din comună, introducerea de contoare inteligente, cu citire la distanță a consumului de apă pentru serviciul propriu de distribuție a apei în localitate, edilul Ilie Boboescu a mai depus solicitări de finanțare pentru alte două obiective de interes pentru localnici.

„Este vorba despre reabilitarea căminului cultural din Sfânta Elena, un proiect derulat prin Compania Națională de Investiții. Așteptăm ca acesta să fie scos la licitație până la sfârșitul acestui an. CNI-ul este cel care va organiza licitația și va desemna constructorul, noi suntem doar beneficiari“, a precizat Ilie Boboescu.

Un alt proiect derulat tot prin CNI are ca obiectiv modernizarea dispensarului uman din Coronini: „Aici ni s-a solicitat și am depus deja studiul de fezabilitate, semn că suntem pe ultima sută de metri“, a mai adăugat primarul comunei Coronini, Ilie Boboescu.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei