fbpx
0.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

Luca Mălăiescu, reales în funcția de președinte al organizației PSD Oțelu Roșu

Peste 370 de membrii PSD ai organizației Oțelu Roșu (din cei o mie cu carnet de partid din organizație) au participat ieri la ședința de alegeri, desfășurată în orașul de pe Valea Bistrei.

Fără a avea un contracandidat, edilul Luca Mălăiescu a fost reales în funcția de președinte al organizației Partidului Social Democrat Oțelu Roșu. A fost ales, de asemenea, și noul comitet al organizației: 7 vicepreședinți, secretar general și trezorier, dar și încă 9 membri. Au fost aleși și cei 20 de delegați care vor fi prezenți în 18 noiembrie la ședința de alegeri a organizației județene.

„Avem în cadrul organizației noastre foarte mulți tineri. Tocmai de aceea am înființat și o organizației de tineret. Președinele acesteia a fost ales Emanuel Trușcă. Pot să vă spun că avem o organizație puternică, ce are un viitor frumos prin înființarea organizației de tineret. Vreau să le mulțumesc celor care m-au ales să-i reprezint în cadrul acestei formațiuni politice și să-i asigur că voi rămâne același om implicat, atât în rezolvarea și dezvoltarea orașului, cât și în soluționarea problemelor cetățenilor săi“, a precizat pentru Reper24, președintele Organizației Orășenești PSD Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu.

spot_img

Dintre invitații la această ședință de alegeri amintim: prefectul județului Caraș-Severin, Ioan Dragomir, președintele organizației județene a PSD, Silviu Hurduzeu, Cristian Bejeriță președintele organizației de tineret, Felix Borcean, Mirel Patriciu Pascu, Ionuț Popovici, șefi de servicii deconcentrate.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. „Peste 370 de membrii PSD ai organizației Oțelu Roșu (din cei o mie cu carnet de partid din organizație) au participat ieri la ședința de alegeri,”

    Fraza asta spune tot despre interesul membrilor pentru organizație și conducere. Se vede că nici măcar jumătate dintre membri nu au participat și nici nu au fost interesați.
    Inainte de ’90 mai era cineva care candida singur, câștiga alegerile și presa îi aducea ode.

    P.S. Vedeți că pe pagina „cotidianului cu sinonim de tren” se discută aspecte mai importante cu privire la situația combinatului și a locurilor de muncă din Oțelu Roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei