1.7 C
Reșița
duminică, 27 noiembrie 22

Restricții de circulație pe alte două tronsoane din Reșița!

Șantierele deschise în municipiul Reșița se extind începând de luni, 26 septembrie, când vor intra în vigoare noi restricții de circulație.

Având în vedere extinderea lucrărilor de modernizare a transportului public electric, începând cu data de 26.09.2022 până la finalizarea sectorului de drum, se restricționează circulația autovehiculelor între Piața Republicii și pasaj Nera la o bandă de circulație, pe ambele sensuri de deplasare.

Tot din data de 26.09.2022 vor începe și lucrările la infrastructura rutieră pentru proiectul de reabilitare a străzilor Timișoarei și Bârzăviței, pe sectorul de drum cuprins între intersecția str. Timișoarei cu str. Grădiște până la pasajul Intim. În vederea execuției acestora, se va restricționa circulația autovehiculelor în funcție de evoluția lucrărilor, la o bandă de circulație, pe ambele sensuri de deplasare.

spot_img

Transportul public local de persoane se va desfășura pe aceleași trasee, iar accesul pentru stația de autobuz de la MOL se va realiza din fața stației de carburanți. Menționăm faptul că, pe măsura avansării lucrărilor în etapele următoare se vor extinde sau restrânge restricțiile.

Pe această cale, solicităm tuturor șoferilor să sporească atenția în aceste zone și îi rugăm să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile polițistului rutier.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore.

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

4 COMENTARII

  1. Articolul spune multe dar de inteles integral e doar pentru cetatenii Resitei. Cei care vin in Resita ocazional nu sunt familiarizati cu denumirile din text. Cred ca ar fi interesant ca HARTA cu traseele cu restrictii de circulatie sa fie mai mare. Jumatate de harta este acoperita de LEGENDA . Si daca tot se va face ar fi oportun sa fie actualizata cu 2-3 zile inainte de a aparea schimbari. Cu stima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei