fbpx
7.7 C
Reșița
duminică, 21 aprilie 24

Romeo Dunca, interesat de stadiul lucrărilor de pe DJ 585 din comuna Ramna!

După prezența la emisiunea Live realizată în redacția Reper24, în care au fost abordate mai multe subiecte de interes pentru județ, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a plecat spre comuna Ramna pentru a verifica stadiul lucrărilor de pe DJ 585.

Despre vizita președintelui administrației județene în comuna cărășana, primarul Magdalena Ciurea a declarat: „Am fost onorată să primesc vizita domnului președinte al Consiliului Județean, Romeo Dunca, în comuna Ramna. A fost o vizită de lucru, de verificare pe 3 tronsoane de Drum Județean 585 Ramna-Bocșa, Ramna-Valeapai și Valeapai-Duleu-limită de județ Timiș”.

Pe unul din cele trei tronsoane vizitate ieri de președintele Dunca a avut loc și o recepție, în timp ce pentru un alt tronson din cele trei se așteaptă o sursă de finanțare.

Pe traseul Ramna-Valeapai a fost făcută recepția la lucrări de pietruire, în cel mai scurt timp se va preda amplasamentul la CNI și va fi asfaltat. Pe tronsonul Valeapai-Duleu-limită județ Timiș se lucrează la rigole betonate. Sperăm ca în această toamnă să se toarne primul strat de asfalt; acest tronson este finanțat prin PNDL II. Pentru tronsonul Ramna-Bocșa așteptăm o posibilitate de finanțare”, a mai declarat Magdalena Ciurea, primarul comunei Ramna.

Lorena POENARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei