fbpx
34.7 C
Reșița
vineri, 12 iulie 24

Silviu Hurduzeu, președintele PSD Caraș-Severin: „Este anul nostru”

Soluția găsită de coaliție pentru calendarul alegerilor prezidențiale și parlamentare, este catalogată de Silviu Hurduzeu, președintele PSD Caraș-Severin ca fiind „bunicică” deoarece „oferă predictibilitate”. Pe de altă parte, deputatul cărășean se declară convins de faptul că social-democrații vor reuși să câștige alegerile și că, după 20 de ani, România va avea din nou un președinte de stânga. „Este anul nostru”, asigură Silviu Hurduzeu.

Citește si:  OFICIAL! S-a stabilit data alegerilor prezidențiale și parlamentare

În opinia deputatului cărășean, toate formațiunile politice sunt satisfăcute cu acest deznodământ, organizarea alegerilor prezidențiale pe 24 noiembrie și 8 decembrie și a celor parlamentare pe 1 decembrie. Liderul social-democraților cărășeni nu ratează, însă, ocazia să îi ironizeze pe liberali, în opinia sa, candidatul PNL la prezidențiale neavând șanse să intre în turul doi.

„Le-am făcut din nou pe plac liberalilor – așa cum s-a întâmplat și cu suprapunerea localelor cu europarlamentarele. În loc să se împăuneze, ar trebui să spună «mulțumesc». Sunt tare curios ce scuză vor găsi când nu vor reuși să împingă un candidat în turul II al prezidențialelor nici cu noul calendar.

În ceea ce privește organizarea parlamentarelor pe 1 decembrie, trebuie făcute două observații. Pe de o parte, sunt șanse mari ca prezența să crească astfel, mai ales în urban. Pe de altă parte, va exista un volum mare de muncă pentru instituțiile care se ocupă cu organizarea alegerilor și asigură liniște și ordinea publică.

Închei exprimându-mi speranța și convingerea că, după 20 de ani de președinte de dreapta, cea mai importantă funcție politică din statul român va reveni PSD. Este anul nostru”, susține deputatul Silviu Hurduzeu.

 

Karina TINCUL

3 COMENTARII

  1. Abia aștepți sa împăiezi instituțiile județului cu oamenii voștrii, ești flamand tare , tu și camarila ta, stergeti mesajul ca nu va vine nimic de la sef

  2. Domle încă nu ai scaun sub koor da tie îți stă mintea la prezidențiale? Lasă naiba că are cine sa se gândească la alea. Matale ai fost ales acilea și lumea își pune speranțe că ne scapi de filipeștele de la apacaraș, că faci un audit serios la CJ sa afle și dna-ul cat de adânc să-l înfunde pe dunga, ai treabă la spitalul județean, tre sa faci curățenie după dunga in toate direcțiile de la CJ… Astea ar trebui sa te preocupe. Bă ce țară de blatiști, numa cum să faceți jmenuri, numa scheme și manevre… Vai muma voastră de cocalari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei