fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Silviu Hurduzeu: „Una din priorități, sprijinirea fermierilor din județ“

Fermierii din Caraş-Severin, din sectoarele zootehnic și vegetal, pot depune solicitările de plată pentru lucrările de primăvară, bani alocați de Guvernul României prin Ministerul Agriculturii și APIA.

Cei cu până în 50 de hectare în exploataţie, pot face asta la sediile locale ale Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură APIA, iar fermierii cu peste 50 de hectare trebuie să meargă la sediul județean al agenției.

„Una dintre prioritățile mandatului meu de președinte al CJ Caraș-Severin va fi sprijinirea fermierilor de la noi din județ. Avem un potențial agricol important care încă nu este atins“, a declarat deputatul Silviu Hurduzeu, președintele organizației PSD Caraș-Severin.

„Un proiect viabil care să-i ajute în mod real pe agricultori ar fi construirea unui centru de colectare a legumelor și a fructelor. Acest lucru va fi prevăzut în programul meu de guvernare județeană pentru perioada 2024 – 2028“, a mai adăugat liderul social-democrat.

Dan AGACHE

2 COMENTARII

  1. Doamne Ajută.
    Departe de a fi un fan PSD, totuși de aici apare un mesaj echilibrat și fundamental.
    Prefer să merg turist într-un sat de unde să cumpăra și ceva de-ale gurii, să mă zgâlțâi 1-2-3 zile într-o căruță trasă de cai pe niște drumurile prăfuite de copitele cailor pentru a vedea splendoarea naturii presărată cu hrana cea de toate zilele decât să fiu un „cal verde pe perete” agățat pe telegondolă pentru a mă da la vale cu viteză pe 2 scânduri în picioare și 2 bețe in mâini.

    Ohh, da, unde este Gărâna, Brebu Nou de odinioară unde mergeai cu un scop ALL INCLUSIVE, să cumperi lapte și brânză naturală, sau ce buni și gustoși erau krumpii, gemul și afinata. Era o distracție maximă și suficientă să te dai cu sania și/sau schiurile pe ulița scurtă a Gărânei asta până a apare „bombardierii” extremi cu ale lor fumuri și motorizări de „ocupație” a străzii și afișarea luxului, fițelor și figurațiilor de stil urbane de care ne izbim zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei