1.7 C
Reșița
duminică, 27 noiembrie 22

Sorin Grindeanu a coborât „milităria“ din pod

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR a reziliat joi contractul pentru secțiunea Chiribiș-Biharia a autostrăzii Transilvania, a anunțat ministrul social democrat al Transporturilor Sorin Grindeanu. „A fost nevoie de această măsură ca urmare a blocajului generat de constructor care nu a reușit nici până acum să predea un Proiect Tehnic conform”, susține Grindeanu. Conform acestuia, contractul a fost semnat în anul 2020, iar construcția ar fi trebuit să fie finalizată până la sfârșitul acestui an.

CNAIR va relansa acest contract. „Modificarea recentă a legislației privind achizițiile publice va ajuta la urgentarea procedurilor și nu va mai trebui astfel să pierdem ani de zile pentru reluarea lucrărilor, ca în trecut. Șantajul constructorilor care vor bani fără să muncească s-a încheiat”, a mai transmis ministrul Transporturilor.

Dan AGACHE

spot_img

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. grindeau nu i-asi da nici sa-mi plimbe nici sa plimbe câinele darmite sa facă autostrazi.Fara penalii în funcții publice, jos cu USL 2.0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei