fbpx
4.7 C
Reșița
miercuri, 17 aprilie 24

Trei zile de petrecere la Oțelu Roșu! Primarul Mălăiescu vă invită la rugă!

Ruga bănățeană revine la Oțelu Roșu. După o pauză de doi ani, provocată de pandemie, administrația locală organizează din nou tradiționala rugă, eveniment ce are loc cu ocazia hramului bisericii de lemn din centrul civic al orașului, care poartă numele Sfințiilor Constantin și Elena.

Vor fi trei zile de petrecere, pe 20, 21 și 22 mai, anunță primarul Luca Mălăiescu, care invită toți bănățenii dornici de relaxare să se oprească pentru câteva ore în orașul de pe Valea Bistrei.

„Ruga se va ține tot în centrul civic la orașului, ca de obicei. Vor fi trei zile cu muzică pe toate gusturile. Sperăm să fie și anul acesta un eveniment reușit. Suma alocată pentru rugă și aprobată de consilierii locali se ridică la 10.000 de euro, cu tot cu TVA. Și ca de obicei, așteptăm pe toată lumea cu mult drag”, transmite edilul Luca Mălăiescu.

În toate cele trei zile, programul va începe la ora 18:00 și se va termina în jurul orei 22:30, iar printre cei care vor întreține atmosfera se numără: Adrian Stanca, Oana Stanca, Camelia Florea, Nicoleta Anculia, Mihai Iancu, Jador, Simona Nicolae, Dana Rădneanțu, Zoran&Band, Olivera Petcov, Didina Curea și Antonia.

Organizatori ai rugii sunt Primăria și Consiliul Local Oțelu Roșu, alături de Casa de Cultură din Oțelu Roșu.

Petrecere va fi la Oțelu Roșu și în această vară, mai exact în luna august când vor avea loc Serbările verii sau Zilele orașului.

 

Karina TINCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei