1.7 C
Reșița
duminică, 27 noiembrie 22

Ultima săptămână a anului aduce 72 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM

În Caraș-Severin sunt disponibile în această ultimă săptămână a anului 72 de locuri de muncă ofertate de către angajatori prin AJOFM în: Reșița, Caransebeș, Oțelu Roșu și Bocșa.

Dacă în Caransebeș și Oțelu Roșu sunt căutați șoferi, inginer geodez, respectiv operator întreținere corporală, în Bocșa sunt disponibile locuri de muncă pentru meseriile: inginer electromecanic, sudor, mecanic auto, lăcătuș mecanic, electrician, operator CNC și conducător auto.

Și de această dată cele mai multe locuri de muncă (56) sunt în municipiul Reșița. Sunt căutate meserii precum: electrician, inginer electro, tinichigiu industrial, lăcătuş, strungar, bobinator, sudor, inginer automatist, oțelari, turnători, inginer producţie, mecanic locomotive, contabil, confecționer, agenți de securitate, lucrători comerciali, paznici și muncitori necalificați.

spot_img

Mai multe informații se pot obține de la sediul Agenției Județene pentru ocuparea Forței de Muncă din Reșița, strada Traian Lalescu, nr 17, sau la sediile locale ale AJOFM din principalele localități ale județului.

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Sclavie pe minim pe economie. Program de lucru de luni până duminică dacă se poate și nesimțire din partea stăpânilor de sclavi cât cuprinde. Nu ne interesează, e mai bine plătită munca peste graniță. Angajați migranti, congolezi. 😆😆😆😆👎👎👎👎👎👎

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei