18.7 C
Reșița
vineri, 06 august 21

Un service auto din Reșița și o casă din Măru, cuprinse de flăcări

 

Pompierii militari cărășeni au intervenit noaptea trecută pentru stingerea a două incendii. Primul a izbucnit la o casă din localitatea Măru, iar cel de-al doilea la un service auto de pe raza municipiului Reșița.

Primul incendiu, la care au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș și personal al SVSU Măru, a fost sesizat în jurul orei 23:00 și a fost generat de amplasarea necorespunzătoare a sistemului de încălzire (aragazul) față de materialele combustibile din apropiere, focul cuprinzând bucătăria casei.

spot_img

Din fericire, incendiu a fost localizat rapid și în cel mai scurt timp a fost lichidat, nefiind înregistrate victime sau pagube materiale importante, fiind salvate bunuri în valoare de aproximativ 150.000 lei.

Cel de-al doilea incendiu, la care s-a intervenit de urgență cu două echipaje de pompieri militari și două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, a izbucnit în jurul orei 00:40, focul cuprinzând un service auto în interiorul căruia se aflau și patru autoturisme.

„Intervenția rapidă a pompierilor a făcut ca distrugerile provocate de foc să fie minime (diferite materiale auto, documente, aparatură electrocasnică și un singur autoturism afectat de incendiu, în proporție de circa 5%), fiind salvate bunuri în valoare de aproximativ 500.000 lei”, precizează Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin.

Cauza probabilă a incendiului o reprezintă un scurtcircuit la instalația electrică.

 

Karina TINCUL

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei