fbpx
11.7 C
Reșița
luni, 20 martie 23

Veste bună de la Aquacaraș: la Anina au fost reluate lucrările la proiectul de introducere a rețelelor de apă și canalizare

Lucrările la proiectul de introducere și modernizare a rețelelor de apă și canalizare din orașul Anina au fost reluate, anunță reprezentanții Aquacaraș. Asta după ce ani de zile proiectul a fost în impas, existând chiar riscul ca acesta să nu fie realizat.

La Anina proiectul de introducere a apei potabile și a canalizării a fost aproape de a fi ratat. Neregulile descoperite au făcut ca lucrările efectuate deja să nu poată fi recepționate. Astfel s-a intrat în blocaj, iar falimentul contractorului a întârziat și mai mult această investiție.

Pentru conducerea Aquacaraș a fost o prioritate rezolvarea acestei situații, iar după depășirea tuturor obstacolelor avem o veste bună pentru anineni: lucrările au fost reluate”, transmit reprezentanții Aquacaraș.

spot_img

Conform acestora, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca și directorul general al Aquacaraș, Aurel Filipescu au fost prezenți ieri la Anina pentru a verifica situația din teren.

Se observă un real progres, constructorul având pregătite materialele, utilajele și forța de lucru necesară pentru a finaliza lucrările, conform graficului stabilit.

Relația cu administrația locală din oraș este esențială. Suntem într-o permanentă comunicare cu conducerea Primăriei Anina și ne bazăm pe suportul acestora pentru a putea finaliza acest proiect respectând standardele de calitate și termenele asumate”, mai transmit cei de la Aquacaraș.

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

  1. Speram ca lucrarile le executa firma ce momentan lucra la canalizarea din Oravita. Nu va incurcati cu cea care a lasat lucrarile la apa neterminate,curge apa prin toate incheieturile la noi

  2. Pentru conducerea Aquacaras,coborati odata pe picioare prin Oravita Montana,pentru ca oricim prefectura nu are nimic de zis in teritoriu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei