fbpx
17 C
Reșița
vineri, 01 decembrie 23

Anul 2021 a fost unul foarte bun pentru Primăria Dognecea

Edilul comunei Dognecea din Caraș-Severin, Remus Rof, este mulțumit de ceea ce a realizat în primul an de mandat.

„Am închis bine anul trecut; a fost un an foarte bun pentru noi. Am reușit să întocmim documentația tehnică pentru un stadion modern, în scurt timp scoatem la licitație și dispensarul comunal pentru care am finalizat proiectul tehnic, am întocmit și depus listele pentru cele 7 proiecte pe Anghel Saligny pentru apă, canalizare și drumuri.

Într-un an de zile, cred că am reușit destul de multe. În plus am reușit să intabulăm toate străzile din comună, precum și tot patrimoniul Primăriei, tot ce ține de construcțiile Primăriei: școli, piață, terenul unde va fi construit stadionul. Am reușit toate acestea și am fost mereu cu un pas în față pentru a depune proiecte cu diferite surse de finanțare“, a precizat Remus Rof.

Edilul a mai afirmat că așteaptă cu nerăbdare PNRR-ul pentru a vedea ce proiecte mai pot fi depuse și pe această linie de finanțare: „Acesta este țelul nostru; să depunem cât mai multe proiecte, fie că sunt cu finanțare europeană, la Ministerul Dezvoltării, la Compania Națională de Investiții, să putem să construim frumos. Ceea ce am promis în campania electorală să transpunem în fapte, astfel încât Dognecea să devină un colț de rai“, a concluzionat primarul comunei Dognecea.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei