fbpx
28 C
Reșița
marți, 16 aprilie 24

Cunoscutul atlet și profesor reșițean Doru Ursu a preluat juniorii de la Voința Șoșdea!

Într-un parteneriat cu primăria comunei Măureni, cunoscutul profesor și sportiv cărășean Doru Ursu a decis ca începând cu prima zi de aprilie să preia echipa de fotbaliști juniori, fete și băieți de la Voința Șoșdea, de la grădiniță și până la clasa a VIII-a. Ursu, care este profesor la Liceul Tehnologic Sfântul Dimitrie din Teregova, locuiește împreună cu șoția la Șoșdea, de mai bine de 8 ani și așteaptă sosirea pe lume a unei fetițe în luna iunie, primul lor copil.

La baza deciziei de preluare a formației stă o promisiune încărcată de emoție pe care atletul de performanță al Caraș – Severinului i-a făgăduit-o socrului său, decedat recent, unul din foștii fotbaliști ai Voinței Șoșdea în perioada în care formația activa în Liga a III-a.

Profesorul Doru Ursu, cel care s-a mai ocupat de pregătirea unor grupe de fotbaliști la AS Mundo – Reșița și Lupii Argintii de la Prisaca, are în vedere ca săptămânal să fie realizate  câte 3 antrenamente cu micuții iubitori ai sportului rege, fiind alese zilele de luni, miercuri și sâmbătă. Juniorii de 15 – 16 ani vor fi pregătiți pentru a evolua în viitorul apropiat la echipa de seniori a Voinței.

Despre noul post de antrenor al juniorilor de la Voința Șoșdea, prof. Doru Ursu, care este licențiat UEFA Grassroots C, a declarat:

Este o nouă provocare pentru mine, am preluat echipa de fotbal juniori A.S. Voința Șoșdea. Mulțumesc domnului primar Brian Filimon pentru încrederea acordată și oamenilor care sunt alături de mine! Mulțumesc doamnei director Nicoleta Belu – de la școala Ion Ciucurel pentru susținerea și încrederea acordată!

Între performanțele notabile ale atletului Doru Ursu reținem că a fost campion balcanic la marș 2004, locul 8 la Campionatele Mondiale Juniori 1, multiplu campion național din perioada în care evolua la juniori 3 și până în perioada senioratului și component al lotului național din 2002 și până în 2018. Doru Ursu deține în continuare recordul la marș la Juniori I – 10 km stradal în Germania și Juniori II – 10 km pe pistă.

Clubul AS Voința Șoșdea beneficiază de o echipă care evoluează din acest sezon în Liga a IV-a și este antrenată de fostul rossoner Flavius Costescu. Clubul este condus președintele Petrișor Stan, vicepreședintele – Nicolae Brumaru și secretar – Cătălin Gașpar.

Sergiu TABAN

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei