fbpx
8.7 C
Reșița
joi, 23 martie 23

Directorul CSȘ Reșița recunoaște că gimnaștii lotului olimpic se antrenează în apă și mucegai!

Reper24 a făcut publice, într-un articol, informații și imagini cu condițiile precare din sala de gimnastică a Clubului Sportiv Școlar din Reșița în care se pregătește Lotul Olimpic de Juniori băieți al României. În sala de gimnastică plouă de multă vreme, iar managementul nu ar fi luat măsuri pentru remedierea situației.

Pentru că sportivii nu se pot antrena în apă și cu mucegai pe pereți, reșițeanul Răzvan Șelariu, multiplu campion al României, care pregătește împreună cu antrenorul Gheorghe Rotaru lotul olimpic de juniori al României, va pleca cu toți tinerii din lot, de la 1 ianuarie, la București, unde speră să beneficieze de condiții favorabile pentru pregătire.

Citește si:  Dezamăgire! Gimnaștii Lotului Olimpic de Juniori părăsesc Reșița din cauza condițiilor precare de pregătire!

spot_img

Dacă înaintea publicării informațiilor, directorul CSȘ Reșița, Robert Nosal, ne-a declarat că ar fi discutat cu antrenorii lotului de gimnastică și nimeni nu ar fi semnalat vreo problemă, în urma apariției articolului, managerul a recunoscut că în sala de gimnastică se infiltrează apă de mai bine de 2 ani, însă până acum nu au existat bani pentru reparații.

„Eu am luat legătura cu domnul Șelariu, atunci, și l-am întrebat care sunt problemele și a spus că ei nu au avut nicio reclamație, niciun punct de vedere față de condițiile de pregătire.

În sala de gimnastică se infiltrează apă de 2-3 ani de zile. Până să ajung eu în 1 septembrie, aici nu s-a făcut nicio reparație. În data de 1 septembrie, clubul sportiv a avut doar 6.000 de lei. Am găsit un deviz cu necesități în care pentru sala de gimnastică ne-ar fi trebuit, ca să o reparăm, suma de 30.000 de lei. Am solicitat la ISJ acești bani, dar nu au existat fonduri suplimentare, după care, din venituri proprii, adică ce am încasat, suma de 9.000 de lei, plus 3.000 pe care i-am avut noi, am urcat vineri o ofertă pe SICAP pentru hidroizolația acoperișului.

Nu puteau spune că nu știa nimeni despre acest lucru deoarece acolo se infiltrează apă de 2-3 ani de zile.

Nu poate să spună nimeni că nu a știut despre situația sălii de gimnastică, iar Clubul Sportiv Școlar nu avea suma necesară pentru a face aceste reparații.

Din venituri proprii am cumpărat materiale pentru interior, pe care o să-l facem în regie proprie, iar termoizolația o să o facem atunci când ne permite timpul, pentru că nu poți să o faci atunci când plouă”, a declarat pentru Reper24, Robert Nosal, directorul Clubului Sportiv Școlar Reșița, instituție aflată în subordinea Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin.

În concluzie, cele două puncte de vedere solicitate managerului clubului sportiv reșițean, într-un interval de 2 săptămâni, se cam bat cap în cap.

Lorena POENARU

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

3 COMENTARII

 1. Stați liniștiți !

  Salvează situația cei 3 purceluși: mocioarcă, hurduzău și popoviciu.
  Se va băga iar mâna în banii de la guvern si se va face o donație pentru salvarea gimanticii românești.

 2. ”În concluzie, cele două puncte de vedere … se cam bat cap în cap.”

  De ce ”cap în cap”?
  Văd consens și unanimitate: mai și plouă când nu sunt ”toate țiglele pe casă”.
  Și tocmai ce a lansat (Dunca?) proiectul ”Să Trăiești Bine cu Demența” (în proprietate particulară).
  Dovadă că se poate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei