fbpx
7.4 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

(FOTO+VIDEO) Eduard: „Acum vin cu mama, dar când cresc mare am să vin singur”

Începutul noului an școlar a coincis la Bocșa cu inaugurarea celui mai nou loc de joacă din cartierul Nufărul, un loc de joacă necesar pentru cei mici și ce vine la pachet cu un părculeț de odihnă și relaxare pentru cei mari.

„Mă bucur că am reușit într-un timp foarte scurtă să finalizăm acest loc de joacă ce se încadrează perfect în zonă. Este amplasat chiar lângă alte câteva obiective pentru tineri: o grădiniță, o școală cu clasele 1 – 4 și o sală de sport“, a afirmat primarul orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu.

La rândul său, subprefectul județului Caraș-Severin Adina Radici, prezentă la deschiderea anului școlar la Liceul Tata Oancea, a venit și la inaugurarea acestui loc de joacă, înțesat de prichindei și de părinți.

„Mă bucur că am reușit să ajung și la deschiderea acestui parc care a ieșit foarte bine și este foarte frumos. Doresc părinților și copiilor să se bucure de această investiție și să-l păstreze și să-l întrețină pentru că avem nevoie de astfel de locuri de recreere. Vă doresc distracție și să aveți grijă de acest loc frumos“, a precizat subprefectul județului Caraș-Severin.

Eduard, un băiețel de 8 ani prezent alături de mama sa la această inaugurare mi-a mărturisit: „Îmi place aici că e frumos și avem unde să ne jucăm. Acum vin cu mama, dar când am să cresc mai mare, voi veni singur“.

Cu tobogane și huțule de diferite mărimi, cu o suprafață de tartan, bănci și cișmele, copaci plantați recent și udați prin picurare, noul loc de joacă s-a dovedit a fi un magnet pentru mici și mari deopotrivă.

Poate și pentru că organizatorii, Primăria Bocșa și Casa de Cultură Tata Oancea, au pregătit un adevărat spectacol la această inaugurare: ateliere de face painting, clovni, o ploaie de baloane colorate și un spectacol de teatru de păpuși susținut de o trupă din Arad.

O înregistrare video a deschiderii oficiale a acestui nou loc de joacă din cartierul bocșan Nufărul puteți vedea aici:

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei